Nett-Flex Kft.

Hu En De

iroda@nett-flex.hu   |   Tel.: +36 1 420 2857   |   Kapcsolat

Szőnyegtisztítás


Szőnyegtisztítás tapasztalt szakembereink segítségével helyben, vagy elszállítással

 

A szőnyegtisztítás profi, ipari szőnyegtisztító gépekkel történik, minden esetben az anyaghoz legmegfelelőbb vegyszert, eszközt, gépet és technológiát alkalmazzuk, hogy szőnyegét tökéletesen szennyeződés-, por-, atka- és szagmentessé tegyük.

A mélymosásos technológia garantálja, hogy a legmélyebb rétergekből is minden szennyeződés eltávolítódik, mellyel nem csak látány és az illat lesz varázslatos, hanem a szálak és rostok belsejében megbúvó atkák és makacs szennyeződések is eltávolításra kerülnek.

 

A szőnyegek mélymosásos tisztításához a legmodernebb, mind hatékonyság, mind pedig környezetvédelmi szempontból is tökéletes szerek használatával az eredmény is jelentősen tovább tart, az anyag egyfajta védelemben részesül a későbbi szennyeződésekkel szemben.

 

A legjellemzőbb szőnyegtisztítási módszerek

 
Szárazhabos szőnyegtisztítás:
 
Más néven bonetteljárás. A bonettkorongot vegyszeres oldatba merítjük, majd kifacsarjuk, hogy csak nedves legyen. Ezután felhelyezzük az egytárcsás súrológép padtartó korongjára, majd egyenletesen áttisztítjuk a szőnyeg felületét.
 
 
Mélymosásos szőnyegtisztítás:
 
A tisztításhoz nagynyomású vízpermetet és tisztítószert alkalmazunk. A nagy nyomású permet kimossa a szőnyegből a régebbi lerakódásokat is, a kiváló hatékonyságú, azonnali és nagy teljesítményű vízszívás miatt nem nedvesedhet túl a szőnyeg.
A száradási idő 2-4 óra, a tisztító hatás kiváló.
 
 
Ha további információkra va szüksége, vagy ajánlatot szeretne kérni tőlünk, keressen bennünket elérhetőségeinken.
 
 
 
AJÁNLATKÉRÉS

Partnereink mondták

A Nett-Flex Kft-vel 10 év óta együttműködünk, a kapcsolattartás rendkívül rugalmas,...

Elolvasom »

ISMERJEN MEG MINKET

Takarítás magas színvonalon, több mint 15 év tapasztalattal...

Tovább »

LETÖLTHETŐ ANYAGOK

Legfontosabb dokumentumaink elektronikus formában

Tovább »