Nett-Flex Kft.

Hu En De

iroda@nett-flex.hu   |   Tel.: +36 1 420 2857   |   Kapcsolat

Mop mosás


Mosodai szolgáltatásunk ideális megoldás közületi partnereink, takarító cégek számára a használt eszközök (mopok, törlőkendők) higiénikus és magas színvonalon történő tisztításához.

 

Nagy hatékonyságú, energiatakarékos gépeink környezetkímélő módon, a lehető legkevesebb vegyszer felhasználásával végzik a gépi mosást.

 

A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön, kérje ajánlatunkat:

 

Nett-Flex Kft. elérhetőségek és kapcsolatfelvétel

 

 

Néhány gondolat a mopok tisztításáról, higiéniájáról

 

Mosodatechnológia

 

Manapság a professzionális tisztításra mopot használnak. A mikroszálas mop nedvesen használva vonzza a kosz-szemcséket, így hatékonyabb a partvisnál, ami csak eltolja a azokat, vagy szétolszlatja a levegőben.

Minden egyes szektorban a használt mop tisztításánál figyelembe kell venni, hogy milyen tisztítást végeztek vele a takarítási területen.

Mosodánkban ennek felelően történik a beszállított mopok kezelése és tisztítása.

 

Egészségügyi szektor

 

Kórházakban, szociális intézményekben nagyon szigorú tisztítási metódust tartanak be. Ennek egyik oka, hogy az MRSA (Methicillin-resistant Staphilococcus aureus ) fertőzés komoly kockázatát a lehető leginkább el kell kerülni. A mai tisztítási metodika, illetve eljárások szerint minden napot tisztára mosott felmosó-moppal és anyagokkal kell kezdeni, mely megakadályozza a fertőzés átvitelét.

Ezen magas fokú és alapos, mindennapos tisztítási és takarítási gyakorlathoz szükséges a mopok és törlőkendők napi szintű professzionális tisztítására. A metodika intenzitásától és gyakoriságától függően a tisztítóeszközöket különleges módon kell tisztítani.

Mosodánkban automatikusan működtetett, adagolórendszerrel ellátott ipari mosógépek látják el ezt a feladatot.

 

Iskolák, irodák, ipari épületek , bevásárlóközpontok

 

A professzionális tisztítás során ezen területeken is magas minőségű tisztítószerek használata mellett, szintén mikroszálas mopot használnak a különböző felületek tisztán tartására, felmosáshoz.
Mosodánk gépparkja tökéletesen alkalmas ezen mopok tisztítására és szárítására.

 

Hotelek, éttermek és vendéglátó egységek

 

A tisztítási feladatok ellátása során a recepciótól a hotelszobáig, az ebédlőtől a konyháig kell a különböző felületeket letakarítani. A HACCP ( Hazard Analysis Critical Control Points = Kritikus Ellenőrző Pontok Veszélyelemzése) egy olyan szabályozás , melynek célja a biztonságra és az élelmiszerre vonatkozó veszélyek kezelése. A HACCP szabályozás követelményeinek úgy lehet megfelelni, ha megfelelően tisztított eszközökkel érik el a követelményeknek megfelelő tisztaságot.

 

Kétféle technológia ismert a mosás végzésére:

 

  • Mosás (a mosás funkciója automatikusan beállított), szárítás.
  • Zárt tartályos rendszer: Ebben az esetben  az utolsó öblítővízbe kerül a vegyszer, majd centrifugázzák és nem szárítják a mopot, ezt követően azok zárt tartályba kerülnek a felhasználásukig.

 

Mosodánk kapacitása rendelkezésre áll függöny mosásra, akár eseti megbízásokra is.

 

 

Cégünknél a leghatékonyabb, környezetkímélő tisztítószereket használjuk. Fontos számunkra, hogy a technológia során a legoptimálisabb mennyiségű vegyszerhasználat mellett tudjuk a megfelelő tisztaságú mopot a megrendelőink számára biztosítani.

 

Annak érdekében, hogy a mop használati értékét, külső megjelenését a lehető leghosszabb ideig megőrizzük, a mopmosás céljára kizárólag professzionális mosógépet és mosószert alkalmazunk. Az új mopokat használatba vétel előtt 95 fokon "beavatjuk", a mop ezáltal éri el optimális tulajdonságait és méretét. Megfelelő mosó,- fertőtlenítő  és tisztítószerek alkalmazásával elkerülhetjük a szálak károsodását, így tudjuk biztosítani a mopok hosszú élettartamát.

 

AJÁNLATKÉRÉS

Partnereink mondták

A Nett-Flex Kft-vel 10 év óta együttműködünk, a kapcsolattartás rendkívül rugalmas,...

Elolvasom »

ISMERJEN MEG MINKET

Takarítás magas színvonalon, több mint 15 év tapasztalattal...

Tovább »

LETÖLTHETŐ ANYAGOK

Legfontosabb dokumentumaink elektronikus formában

Tovább »