Nett-Flex Kft.

Hu En De

iroda@nett-flex.hu   |   Tel.: +36 1 420 2857   |   Kapcsolat

Letölthető dokumentumok


Irodai tevékenységünk és mindennapi munkánk során is törekszünk a környezetvédelemre, igyekszünk minimalizálni a papír és nyomtatófesték -felhasználást.

 

Cégünk működéséhez kapcsolódó legfontosabb dokumentumaink elektronikus fromában is elérhetők az alábbi linkek segítségével:

 

 

Munkánk során a részletes szerződésben foglalt feltételek mellett minden partnerünkkel igyekszünk az alábbi keretek között együttműködni:

 

Általános Szerződési Feltételek:  ÁSZF

 

 

Amennyiben takarítási szolgáltatásunkra vonatkozóan szeretne árajánlatot kérni, azt itt is megteheti, online: www.nett-flex.hu. Ha megkeresését szeretné faxon , vagy egyéb módon eljuttatni hozzánk, az űrlapot itt le is töltheti:

 

Ajánlatkérő adatlap: Ajánlatkérő lap

 

 

Minden partnerünk igényeit igyekszünk maximálisan kiszolgálni, szem előtt tartva az egyedi elvárásokat, speciális igényeket.

Amennyiben Ön, mint Ügyfelünk mégis úgy tapasztalja, hogy bármiben nem ezen elvünknek megfelelően jártunk el, úgy kérjük, hogy azt mihamarabb jelezze vezetőségünk felé e-mailben, telefonon (www.nett-flex.hu), vagy mentse le, töltse ki és juttassa el nekünk az alábbi reklamációs űrlapot:

 

Reklamáció bejelentő lap: Reklamációs adatlap

 

 

 

A piaci feltételek mellett folyamatosan törekszünk elégedett ügyfeleink számának bővítésére. Megbízóink listáját az alábbi linkkel is elérhetik :

 

Nett-Flex Kft. referenciák: Referencialista

 

 

AJÁNLATKÉRÉS

Partnereink mondták

A Nett-Flex Kft-vel 10 év óta együttműködünk, a kapcsolattartás rendkívül rugalmas,...

Elolvasom »

ISMERJEN MEG MINKET

Takarítás magas színvonalon, több mint 15 év tapasztalattal...

Tovább »

LETÖLTHETŐ ANYAGOK

Legfontosabb dokumentumaink elektronikus formában

Tovább »