Nett-Flex Kft.

Hu En De

iroda@nett-flex.hu   |   Tel.: +36 1 420 2857   |   Kapcsolat

GYIKA munkavégzéshez szükséges gépeket, berendezéseket a mi Cégünknek kell biztosítani?

Nem. A felszereléseket cégünk biztosítja. Takarítógépekkel, szervízkocsikkal és felmosó szerkezetekkel (Vermop, Taski, Henkel termékek) rendelkezünk. Felszereléseinket az objektum takarításának megkezdése előtti időszakban az egész takarítandó területnek megfelelő mennyiségben szállítjuk ki. A felszerelések és anyagok költsége természetesen cégünket terheli.

A munkavégzésre kihelyezett munkavállalók felügyeletére nekem kell biztosítanom valakit?

Nem. Cégünk főállású területvezetőt biztosít, aki többéves gyakorlattal rendelkezik intézmények takarításában. Feladatai közé tartozik a Megrendelővel való kapcsolattartás, az intézmények takarítási tevékenységének szervezése, irányítása, a követelmények meghatározása, a területek és csoportvezetők ellenőrzése. Kizárólagosan az adott objektumért felelős személy, aki közvetlen az ágazatigazgatónak tartozik elszámolással.

A munkavégzést a dolgozók milyen felszereléssel végzik?

Dolgozóink egységes cégemblémás egyenruhát viselnek, korszerű gépekkel és felszerelésekkel dolgoznak.

Milyen szempontok alapján választják ki a területen alkalmazott munkaerőt?

A jelenlegi takarító állományból a megbízható takarító személyzetet a továbbiakban is alkalmazni kívánjuk, amennyiben cégünk elvárásainak, feltételeinek megfelelnek. Ezen felül a folyamatosan jelentkező dolgozók közül kerülnek kiválasztásra és betanításra a területen szükséges takarítói létszám biztosítására. Helyszínen lévő csoportvezetőink a felvétel során szem előtt tartják a megbízhatóságot, megjelenést, kommunikációs készséget, ezzel is szavatolva és elősegítve a hatékony, rugalmas takarítást.

Milyen szolgáltatásokat lehet igénybe venni?

Napi takarítást, nagytakarítást, ablaktisztítást, szőnyegtisztítást, kárpittisztítást, mosási szolgáltatást, textiltisztítást.

Számunkra fontos a környezettudatosság. A munkavégzés során mivel járulnak hozzá a környezetvédelemhez?

Cégünk csak környezetbarát, kb. 85%-ig biológiailag lebomló anyagokat használ.

Van lehetőség arra, hogy különböző termékeket beszerezzenek számunkra?

 

Cégünket sok ügyfelünk kereste meg azzal a kéréssel, mely szerint a takarítás mellett reprezentációs és üzemviteli eszközeinek beszerzését is ránk bízná. Ezért ezzel a szolgáltatással bővítettük cégünk szolgáltatásait. Megbízóinknak kényelmes, és előnyös mindkét szolgáltatást egy cégtől megrendeli, ezért ez a megoldás költségtakarékos, és a már kialakított bizalmi rendszeren belül működő kapcsolat biztosítja a minőséget és megbízhatóságot ügyfeleink számára.

AJÁNLATKÉRÉS

Partnereink mondták

A Nett-Flex Kft-vel 10 év óta együttműködünk, a kapcsolattartás rendkívül rugalmas,...

Elolvasom »

ISMERJEN MEG MINKET

Takarítás magas színvonalon, több mint 15 év tapasztalattal...

Tovább »

LETÖLTHETŐ ANYAGOK

Legfontosabb dokumentumaink elektronikus formában

Tovább »